Oferta noastra de servicii

Oferta noastra de servicii

Servicii

Kranz Eurocenter pune la dispozitia clientilor o gama larga de macarale turn, platform de transport materiale si persoane, cofraje si automacarale.

Oferim consiliere in alegerea tipului de macara turn, lifturile de fatada si platformele de lucru adecvat fiecarui proiect:

- stabilim configuratia corecta a echipamentului solicitat

- oferim suport tehnic in vederea emiterii proiectului de amplasament, de personal atestat RADTP - ISCIR

Pe tot parcursul acestui proces, contributia clientului se realizeaza doar prin furnizarea informatiilor legate de proiectul ce urmeaza a fi derulat, restul ramanind in sarcina reprezentantilor Kranz Eurocenter.

Reprezentantii departamentului nostru de cofraje analizeaza impreuna cu clientii nostri toate aspectele tehnice si economice ale unei investitii: structura de lucru, tipul de sistem de cofrare optim, logistica aprovizionarii, organizarea santierului, optiuni de finantare, etc, solutia oferita in final fiind cea optima.

Servicii macarale turn

Macaralele turn sunt prezente in aproape orice proiect care necesita tehnologie de ridicare. KRANZ EUROCENTER vin in ajutorul clientilor cu servicii de vanzare, inchiriere, montare-demontare, intretinere si service macarale turn

  Mai multe detalii

Servicii automacarale

“ Automacaralele pot fi utilizate in operatiunile de montaj, demontaj pentru gama de macarale turn din portofoliu nostru cat si alte modele de macarale turn si in alte activitati din cadrul santierelor

  Mai multe detalii

Servicii platforme de transport persoane si materiale si lifturi de fatade

Inchiriem lifturi pentru fatade si platforme de transport persoane si materiale asigurand inclusive montare-demontare si intretinerea acestora. Oferim suport tehnic complet in procesul de achizitionare a platfomelor necesare proiectelor dumneavoastra

  Mai multe detalii

Servicii sisteme de cofrare

Comercializam si inchiriem sisteme de cofrare care pot fi adaptate cu usurinta oricarui tip de proiect.

  Mai multe detalii

Constructii civile si industriale

Piata constructiilor fiind in continua dezvoltare, Kranz Eurocenter a infiintat un departament de constructii civile si industriale. Beneficiind de utilaje moderne si experienta personalului implicat, compania noastra a realizat proiecte imobiliare de succes.

  Mai multe detalii

Compania noastra ofera servicii complete de:

  • vanzare-inchiriere
  • montaj-demontaj
  • operare
  • transport
  • intretinere si service